Home / archiefcentraal / opbrengst bultjes benefiet 6000 euro

opbrengst bultjes benefiet 6000 euro

Bultjes Bigband Benefietconcert, dat afgelopen woensdag op Beerze Bulten werd gehouden, heeft 6.000 euro opgeleverd voor de Bultje Foundation. “Dat is natuurlijk een superbedrag, waarmee we veel kinderen kunnen helpen!” aldus Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten. Speciale gasten zoals Sita, Ron Link en Joke de Kruijf zongen woensdag mee voor het goede doel, samen met onder andere Aart Schroefdraad van Beerze Bulten. Ook oud-medewerkers van Beerze Bulten Mark Haayema (Ja zuster, Nee zuster en Thomas de Trein) en Abke Bruins (‘Je Anne’) zongen mee. “Het was een spectaculaire show voor jong en oud, met veel Beerze Bulten liedjes, maar ook knallers als ‘Let me entertain you.’

“Het idee achter de Bultje Foundation is dat iedereen goede doelen kan aanreiken waar we als Bultje Foundation een bijdrage aanleveren”, aldus Hagedoorn. “Mensen kunnen echter ook praktisch bijdragen aan de Bultje Foundation vriend van Bultje te worden via de website www.vriendvanbultje.nl”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.