oogstdag oudleusen dit jaar met veiling

Op Camping de Spokke-Riete is zaterdag 7 september de jaarlijkse Oogstdag. Er zijn deze dag verschillende activiteiten, waaronder een veiling.

Veilingmeester Marten veilt om 15 uur een Holder B 12 b Verplegingstrekker uit 1963. Het is een 12 PK, 2takt diesel, watergekoeld met verbruiksmering. Deze trekker wordt aangeboden door Bert Lindeboom van Loonbedrijf Lindeboom uit Ankum. De opbrengst van de veiling gaat naar KiKa.

Verder zijn er deze dag verschillende dorsdemonstraties, is er een stand met miniatuurtrekkers, – vrachtwagen en stoommachines, een optreden van Aalt Westerman, verschillende kramen van verenigingen, een terrasje en een springkussen voor de kinderen. Ook kunnen zij een ritje achterop een stoomtrekker maken.

De oogstdag duurt van 10 tot 16 uur. De Spokke Riete bevindt zich aan Peezeweg 17. De toegang en parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.