Home / archiefcentraal / ommen praat met burgers over bezuinigingen

ommen praat met burgers over bezuinigingen

De bijeenkomst is getiteld ‘Bezuinigingsbijeenkomst: Ommen maakt keuzes… samen met u’. De avond heeft een interactief karakter en start met een stemronde waarbij de aanwezigen keuzes moeten maken tussen twee stellingen. Daarna volgen discussiegesprekken, waarbij de aanwezigen met elkaar kunnen praten over verschillende beleidsonderwerpen. De uitkomsten van deze gesprekken worden aan het eind van de avond centraal besproken.

De bijeenkomst is vergelijkbaar met een bijeenkomst in 2010, die ongeveer hetzelfde doel had. “We verwachten ook nu weer een inspirerende avond met resultaten die de gemeenteraad bij de besluitvorming kan betrekken.”

Op de gemeentepagina’s in onze krant staat op 4 september een special waarin uitgelegd wordt hoe het huidige beleid – inclusief een begrotingsoverzicht voor 2013 – eruit ziet. Verder geeft het college haar eigen visie op de aankomende bezuinigingsvoorstellen en nieuwe investeringen.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.