Home / archiefcentraal / nieuwleusenaar leeft 24 uur in luxe

nieuwleusenaar leeft 24 uur in luxe

Wentelen in pure luxe: voor de happy few is het de normaalste zaak van de wereld, maar de gewone Nederlander kan slechts dromen van een personal stylist en first class vervoer. De 52-jarige Johan Bosch uit de wijk Nieuwleusen Zuid heeft vrijdag echter samen met zijn echtgenote Joke (49) een dag en een nacht lang kunnen ervaren hoe het is om te leven als een miljonair. Zij wonnen de Miljoenenspel Miljonairs Experience en werden samen 24 uur lang in de watten gelegd.

In de Amsterdamse Maison de Bonneterie werden Johan en Joke van top tot teen in het nieuw gestoken door glamour expert Thijs Willekes. Joke: “Het shoppen was een tikje hectisch maar wel erg leuk. Zo leuk dat we een outfit cadeau kregen. Het jasje zou ik zelf niet hebben uitgezocht, maar ik vind het wel erg leuk.” Maar ook de limousines, toprestaurants, de helikoptervlucht en de overnachting bij een vijfsterrenhotel waren absolute hoogtepunten voor de miljonairs-voor-een-dag, die hun etmaal als vip niet snel zullen vergeten. Johan: “De speedboot vond ik het leukst, maar ook het eten bij Herman den Blijker. Daar keek ik van tevoren al erg naar uit.”

Het Miljoenenspel biedt spelers iedere week de kans om een miljoen te winnen. Om een aantal mensen alvast een voorproefje te geven op dit miljoenenbestaan, is de Miljonairs Experience georganiseerd.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.