nieuwleusenaar is dagje miljonair

Nieuwleusenaar Johan Bosch mag samen met zijn vrouw Joke een dag lang de miljonair uithangen. Hij is één van de tien winnaars van het spel Miljonairs Experience van de Staatsloterij en mag op 9 en 10 augustus een etmaal lang in luxe leven.

Samen met negen andere miljonairs-voor-een-dag wordt het echtpaar Bosch ’s morgens in Hotel American in Amsterdam met de bijbehorende egards en een drankje ontvangen. Met stylist Thijs Willekes gaan ze vervolgens shoppen bij Maison de Bonneterie om vervolgens te lunchen bij Restaurant Fifteen.

Per helikopter gaat het ’s middags richting Rotterdam, waar een limo het gezelschap naar vijfsterren designhotel Mainport brengt. Daar staan de ‘bubbels’ klaar en volgt een visage en styling behandeling.

Met een ‘powerboat’ vertrekt het duo daarna over de Maas naar Diner in Las Palmas, het restaurant van Herman den Bijker. De avond en opvolgende nacht worden deels gevuld met cocktail en clubbezoek. Rond een uurtje of drie gaat het licht uit in een fraaie suite van het Mainport hotel. De volgende dag gaat Bosch weer naar huis, hoogstwaarschijnlijk om zijn normale leventje weer op te pakken.

De ‘onvergetelijke dag vol luxe’ heeft een waarde van 10.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.