Home / archiefcentraal / nieuw seizoen aangepast sporten nieuwleusen

nieuw seizoen aangepast sporten nieuwleusen

Wil jij graag sporten maar heb je een – al dan niet verstandelijke – beperking? Dan kun jij bij SMON Welzijn meedoen aan Aangepast Sporten in Nieuwleusen. Onder enthousiaste begeleiding worden tweewekelijks verschillende sportieve en uitdagende activiteiten gedaan. Je kunt gewoon langskomen voor een proefles.

De eerste les is op maandag 16 september om 19 uur in het sportlokaal van het Agnieten College in Nieuwleusen. Deelnemers uit de gemeente Dalfsen kunnen meedoen. De kosten bedragen 8 euro per maand. Zorgbieders kunnen deelnemers ook aanmelden. Opgeven kan via info@smon.nl of 0529-482121.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.