Home / archiefcentraal / muziekschool pianoforte nu ook in ommen

muziekschool pianoforte nu ook in ommen

Muziekschool Pianoforte start op 1 september, naast Nijverdal en Westerhaar, ook met muzieklessen in Ommen. De lessen worden gegeven in het leslokaal van het Hervormd Centrum. Pianoforte biedt diverse lesmogelijkheden, zodat iedereen op zijn of haar manier kennis kan maken met muziek.

Muziekschool Pianoforte wordt geleid door Nelly Armenian, zij geeft piano- en keyboardlessen. Nelly is docente, concertpianiste, EPTA-lid en koorbegeleidster. Sinds 2006 is de muziekschool actief in Nijverdal en sinds ruim een jaar in Westerhaar en omgeving. De uitbreiding naar Ommen past in de ontwikkeling van de afgelopen jaren.

De piano- en keyboardlessen van Pianoforte zijn er voor jong en oud. Het is in overleg mogelijk om naast de woensdagmiddag, ’s ochtends of ’s avonds les te nemen. Zo passen de lessen in ieders werk- of schoolritme.

Bij pianoles wordt vooral gedacht aan klassieke stukken. Dat kan, maar het is ook heel goed mogelijk om wat meer een poprepertoire te leren. Pianoforte heeft zowel voor piano als keyboard muziekstukken in diverse stijlen.

Mocht het nodig zijn een instrument aan te schaffen, dan kan Nelly Armenian hier in begeleiden. Zij heeft hiervoor in de loop van de jaren diverse betrouwbare contactpersonen om haar heen verzameld.

Voor veel mensen is het nog niet helemaal duidelijk welk instrument ze leuk vinden. Daarom is het mogelijk om eerst een (gratis) proefles te nemen bij Pianoforte, om gewoon kennis te maken. Nelly Armenian is woensdagmiddag 11 september van 16 tot 17.30 uur in het Hervormd Centrum aanwezig om kennis te maken en mogelijke lessen in te plannen. Maar natuurlijk kan je haar ook mailen voor een afspraak: info@muziekschoolpianoforte.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.