Home / archiefcentraal / middeleeuwse spelweek van start

middeleeuwse spelweek van start

De traditionele Spelweek in de laatste week van de zomervakantie is maandag weer begonnen. Zo’n 300 kinderen van vier tot twaalf jaar en ruim 60 begeleiders gaan er weer een week vol bouw- en speelpret van maken. Het thema is dit jaar ‘Middeleeuwen’.

Woensdagavond om 18.30 uur is er een gezellige Middeleeuwse markt, met een springkussen, ambachtelijk springtouw maken, een spectaculaire vogelshow. verloting en oliebollen. Ook is er woensdagavond een Jonkvrouw en Ridder-verkiezing. Kinderen die denken dat zij de mooiste ridder of jonkvrouw van het spelweekdorp zijn, kunnen op de site van de Spelweek een aanmeldformulier downloaden. Het loont zeker de moeite om een gooi te doen naar deze titel, want Intertoys Ommen heeft prachtige prijzen ter beschikking gesteld.

Dagkaarten zijn nog elke dag te koop aan de kassa van de Spelweek. Deze kosten 4 euro. Kijk voor het totale weekprogramma op www.spelweek-ommen.nl .

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.