lessen lezen en schrijven via smon welzijn

Heeft u moeite met lezen, schrijven of rekenen? Of kent u misschien zelf iemand die hier moeite mee heeft? Via SMON Welzijn in Nieuwleusen geeft een ervaren docent van Het Deltion College wekelijks les op individueel niveau.

Er wordt discreet omgegaan met uw aanmelding en deelname. Ook u kunt leren lezen, schrijven en rekenen. Meldt u aan via het aanmeldingsformulier op www.smon.nl of bel 0529-482121 en vraag naar Marlies Overmars.

De lessen zijn wekelijks op maandagavond vanaf 19 uur tot uiterlijk 22 uur bij SMON Welzijn in ontmoetingscentrum de Schakel in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.