Home / archiefcentraal / lemelerveld en dalfsen in april op glasvezel

lemelerveld en dalfsen in april op glasvezel

Lemelerveld en Dalfsen beschikken eind april 2014 over glasvezel. Dat meldt Reggefiber op de website www.eindelijkglasvezel.nl . In Dalfsen zijn de graafwerkzaamheden voor de aanleg al begonnen, in Lemelerveld begint dat werk in september.

Reggefiber verwacht de aanlegwerkzaamheden eind april 2014 af te ronden. Dat betekent dat inwoners die een glasvezelabonnement hebben afgesloten, vanaf het moment dat het glasvezelmodem in de woning is geplaatst en is geactiveerd, ook gebruik kunnen maken van de diensten op het netwerk.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.