Home / archiefcentraal / korenfestival in feesttent lemelerveld

korenfestival in feesttent lemelerveld

Het Korenfestival in Lemelerveld begint vrijdagmiddag om 13.30 uur in de feesttent. Er staan 3 koren op het programma. Als eerste is te beluisteren de Bargzangers uit Lemele, vervolgens de Noaberzangers uit Nieuw Amsterdam en de afsluiting wordt verzorgd door de Stuwzangers uit Vilsteren. Ieder koor brengt een programma van ongeveer drie kwartier.

De Stuwzangers uit Vilsteren zingen woensdag 14 augustus tijdens de Ommer Bissingh. Bijzonder is ook het Familiegebeuren op zondag 18 augustus in het kader van Festival aan de Vecht in Ommen. Hier werkt het koor de Stuwzangers ook aan mee.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.