Home / archiefcentraal / kids maken maskers bij wereldwinkel

kids maken maskers bij wereldwinkel

In het kader van het Bissinghthema ‘Kunst en Kids’ zijn er afgelopen week maskers gemaakt in de Wereldwinkel aan de Kerkstraat in Ommen.

In deze winkel zijn diverse handgemaakte Afrikaanse maskers te koop en dit sloot dan ook mooi aan bij het thema van de afgelopen week. Het zijn kunststukjes op zich en de maskers waren een mooi voorbeeld voor de kinderen die met hun masker konden meedingen naar een leuke prijs. Hoewel het weer deze middag niet echt wilde meewerken had de Wereldwinkel met een grote partytent een mooi droog plekje gecreëerd waar de kinderen heerlijk konden knutselen.

De resultaten waren verrassend en het leuke van het maken van maskers was dat de kinderen zich creatief konden uitleven. De deelnemende maskers hebben enkele dagen in de etalage van de Wereldwinkel gehangen en vrijdagmorgen zijn de prijzen uitgereikt. Drie van de vier winnaars waren daarbij aanwezig. De laatste winnaar kon helaas nog niet bereikt worden, maar zijn prijs ligt nog voor hem klaar in de winkel.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.