juf jet gaat ook in dameskleding

Na een heel leuk en goed verlopen eerste jaar heeft Jeanet de balans opgemaakt. “Babykleding, hoe schattig en snoezig ook, wordt tweedehands niet gekocht. Ditzelfde geldt voor de grotere kindermaten. Tieners willen liever naar de stad om daar hun kleding in te kopen. Vanaf de herfst en wintercollectie heb ik alleen nog kinderkleding in de maten 80 tot en met maat 158. Tijdens de opruiming van onder andere deze kleding, is alles met rode stip voor de helft van het geld.”

Met de vrijgekomen ruimte is er plek voor dameskleding. Ook hier gaat het om de goede merkkleding in de maten 36 tot en met 46. Wil iemand inbrengen dan kan dat tot 10 kledingstukken per seizoen. De beperking van 10 kledingstukken geldt overigens alleen voor dameskleding, het inbrengen van kinderkleding blijft onbeperkt.

De voorwaarden zijn te vinden op de website www.jufjetkinderkleding.nl Voor alle verkochte kleding geldt dat uiteindelijk de helft van de verkoopprijs van de kleding na aftrek van BTW voor de inbrenger is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.