Home / archiefcentraal / jeugdige topchef bij smon welzijn

jeugdige topchef bij smon welzijn

Na het succes van de vorige TopChef editie, start ook dit seizoen weer een nieuwe reeks kooklessen voor kinderen bij SMON Welzijn. Tijdens de lessen leren de kinderen spelenderwijs de basisvaardigheden van koken en bakken. Dit wordt afgewisseld met informatie over onder andere gezonde voeding en de schijf van vijf, budgetkoken en etiquetteles.

Kortom: na tien lessen zullen de kinderen verschillende technieken beheersen om een gevarieerd menu te kunnen samenstellen en te serveren. TopChef is op dinsdagmiddag, met uitzondering van de schoolvakantie, van 15:45 tot 17:15 uur. De kosten voor deze kookclub bedragen 25 euro per deelnemer. TopChef start op dinsdag 3 september. Aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.smon.nl kan tot en met dinsdag 27 augustus.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.