Home / archiefcentraal / informatiecentrum hanzestad ook zaterdag open

informatiecentrum hanzestad ook zaterdag open

Het informatiecentrum over de vernieuwing van het centrum van Ommen is zaterdag 10 augustus weer geopend. Tussen 10 en 17 uur kun je op de hoek van de Brugstraat en de Kruisstraat terecht voor alle informatie over de plannen.

In het informatiecentrum kun je informatie krijgen over de woningen die nu te koop zijn, maar ook gewoon eens kijken hoe de plannen nu precies in elkaar zitten. Mensen die liever van huis uit kijken, kunnen terecht op de speciale website www.hanzestad-ommen.nl .

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.