infocentrum hanzestad ook zaterdag open

Ook zaterdag 17 augustus is het informatiecentrum voor de vernieuwing van het Ommer centrum weer geopend van 10 tot 17. U vindt het infocentrum op de hoek van de Brugstraat en de Kruisstraat.

Iedereen die ook maar iets wil weten over de plannen kan gewoon binnenwandelen. De koffie staat klaar. In het informatiecentrum kan alles te weten komen over de woningen die nu te koop zijn op het 11 Aprilplein en de Kop van de Varsenerstraat, maar ook gewoon kijken hoe de plannen nu precies in elkaar zitten.

Mensen die liever van huis uit kijken, kunnen terecht op de nieuwe website www.hanzestad-ommen.nl. Mensen die zoeken naar een starterswoning moeten er snel bij zijn, omdat de afgelopen drie weken al vijf van de tien woningen verkocht zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.