Home / archiefcentraal / houtzager wint gp van het vechtdal

houtzager wint gp van het vechtdal

De Zweed Rolf-Göran Bengtsonn werd tweede, voor de Egyptenaar Nayel Nassar. De broers Schuttert, die een thuiswedstrijd reden, konden geen poten breken. Frank werd 37e, terwijl zijn broer Frank twee plaatsen lager eindigde.

Parcoursbouwer Jos Brinkman had de moeilijkheden niet alleen gezocht in de hoogte van de hindernissen en de afstanden er tussen, maar eiste bovendien stevig door galopperen. Meer dan een kwart van de 60 deelnemers liep strafpunten op wegens tijdsoverschrijding. Dit tot onvrede van organisator Jan Schuttert, die de jury om een aanpassing van de toegestane tijd vroeg. Toen hij geen gehoor kreeg, besloot hij publiekelijk de jury terecht te wijzen.

Voorafgaand aan de Grote Prijs van het Vechtdal gaf Anky van Grunsven een clinic. De meervoudig Olympisch kampioene dressuur, het mooie weer, de vele bezoekers en de hoogstaande paardensport, waren de ingrediënten voor een fraaie slotdag van het CSI3 Ommen. Fotograaf Ineke Wunnink was erbij en maakte een reportage.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.