heldere vecht mooie onderwaterwereld

Door de droogte zijn de stuwen van waterschap Velt en Vecht omhoog gezet om zoveel mogelijk water vast te houden. Tegelijkertijd wordt het water in de rivier rustiger, waardoor ook het zicht verbetert. In het heldere water zijn, vanaf de wal, op een zonnige dag verschillende soorten vissen te zien. Vooral langs de kanten zijn scholen vis te zien die door de Vecht zwemmen. Het is een mooie wereld onder water in de Vecht.

Loozensche Linie

Bezoekers van de Loozensche Linie die het pontje nemen, doen er goed aan om bij de afvaart vanaf de landzijde goed in het water rond het pontje te kijken. Zij zullen zien dat ze in het begin vergezeld worden door een school jonge visjes die een stukje met het pontje mee zwemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.