handwerken voor senioren in nieuwleusen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert een nieuwe activiteit: handwerken. Docente Hetty Bongers geeft de lessen en zal de deelnemers begeleiden bij onder meer het breien en haken. Ze heeft voorbeelden, maar deelnemers mogen ook maken wat ze zelf willen.

De lessen zijn op dinsdagmiddag 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december. Ze zijn bestemd voor beginners en gevorderden.

De eerste les start de docente met kussens breien of haken. Materiaal is tijdens de les te verkrijgen, maar u kunt ook uw eigen breiwerk meenemen. Behalve de onkosten voor koffie/thee zijn er aan deze middagen geen kosten verbonden.

Heeft u belangstelling dan kunt u zich voor 30 augustus aanmelden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen: 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.