goud voor slagwerkensemble sdg in kerkrade

Het slagwerkensemble van Soli Deo Gloria Ommen heeft goud behaald op het World Music Contest in Kerkrade. Voor de vijfde maal nam SDG deel aan de Olympische Spelen van de Muziek.

Het ruim vijftig minuten durende programma werd in een uitverkocht Parktstadtheater met diverse staande ovaties beloond. Het publiek genoot, waardoor de muzikanten kunnen terugkijken op een geweldig optreden. De gouden medaille werd tot in de vroege uurtjes door de dames en heren muzikanten gevierd.

Het optreden leverde uiteindelijk 92,5 punten op waarmee SDG vierde werd in het eindklassement na drie weekenden podiumwedstrijden voor slagwerkensembles. Winnaar in Kerkrade werd de slagwerkgroep van St. Caecilia uit Twello, vice-wereldkampioen werd een ensemble uit Thailand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.