glasvezel in nieuwleusen nu of nooit

Om definitief te kunnen beslissen zullen zich in de aankomende weken nog wel meer mensen zich moeten aanmelden. “Mede door het aanbreken van de zomervakantie, merken wij momenteel wel een dip in het aantal nieuwe aanmeldingen,” aldus Martin Luinstra van Nieuwleusen Synergie. “Maar de campagne gaat door!“

Nieuwleusenaren vinden Nieuwleusen Synergie en provider Plinq in de aankomende weken ‘in de wijken’ om iedereen persoonlijk te benaderen. “Maar of Nieuwleusen definitief glasvezel krijgt, hebben de inwoners van Nieuwleusen ook zeker zelf in de hand. Wij kunnen dit namelijk alleen met z’n allen realiseren.”

Nieuwleusen Synergie en provider Plinq willen binnenkort definitief kunnen beslissen of de aanleg gerealiseerd gaat worden. In de kern van Nieuwleusen heeft momenteel ongeveer 22 procent zich aangemeld en in het buitengebied ongeveer 45 procent. Als 30 procent van de kern en 60 procent van het buitengebied zich heeft ingeschreven, zal definitief overgegaan worden tot de aanleg. “Het is dus echt nu of nooit voor Nieuwleusen. Deze kans moeten wij niet meer laten lopen.”

Van belang is dat iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven zich openstelt voor informatie. Er doen volgens Luinstra helaas nog altijd geruchten de ronde over bijvoorbeeld de werkwijze van de coöperatie, hoge eenmalige kosten die men bij voorbaat al kwijt zou zijn, het niet kunnen aansluiten van meerdere televisies en het nut van glasvezel dat in twijfel getrokken wordt. “Hier is dus absoluut geen sprake van. Daarom is het van extra groot belang dat inwoners van Nieuwleusen zich goed laten informeren.”

In de aankomende weken kunnen alle inwoners van Nieuwleusen voor voorlichting terecht bij een van de informatiepunten. Een groot deel van de kern van Nieuwleusen zal nog voor advies deur-aan-deur bezocht worden door Nieuwleusen Synergie en provider Plinq. Daarnaast gaat de clubactie gewoon door. Aanmelden via jouw club of vereniging levert de club 10 euro op. Iedereen die zich aanmeldt maakt daarnaast kans op een gloednieuwe televisie. Deze wordt binnenkort weer verloot.

Voor de echte film en serie liefhebber komt provider Plinq daarnaast met een speciale actie. Inwoners van Nieuwleusen kunnen kiezen voor HBO Alles-in-Een. Dit pakket bestaat naast internet, televisie en telefonie uit het volledige HBO zenderpakket met de grootste films, nieuwste series en spraakmakende documentaires. Dit voor 60 euro per maand.

‘’Iedereen moet overtuigd zijn van het belang van glasvezel en de aantrekkelijke voorwaarden van Nieuwleusen Synergie. Alleen dan kan het aangelegd gaan worden,” zo besluit Luinstra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.