geslaagd concert de kruidenhoeve

Het concert bij De Kruidenhoeve in Balkbrug op zaterdagavond 17 augustus was geslaagd. Hoewel het een bewolkte avond was, was de temperatuur aangenaam. Buienradar gaf aan dat het niet helemaal droog zou blijven, maar het leek goed te gaan.

Het was al na de pauze, tijdens Kyteman’s Sorry, dat er plotseling grote regendruppels vielen. Het concert werd even onderbroken om de piano te beschermen en in no time stond er een partytent overheen. Het was inmiddels bijna droog en het concert ging gewoon door.

Luko Hans, piano en Eliene Schuinder, fluit, speelden een mix van licht klassieke muziek, film- en jazzmuziek. Luko Hans speelde enkele solostukken waaronder een deel van Canto Ostinato van Simeon ten Holt. Met dit laatste stuk zal hij op 14 september, samen met drie andere pianisten, in het Gashoudertheater in Dedemsvaart optreden.

Er werd verder muziek gespeeld van onder andere Rogier van Otterloo’s Introspection, beroemd geworden door fluitist Thijs Van Leer. Fluitiste Eliene Schuinder vertolkte dit stuk prachtig. Na de pauze kwam het lichtere genre aan de beurt. De toehoorders genoten van de muziek die prachtig klonk in de tuin. Iedereen ging tevreden naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.