gesjoemel met 160000 euro van alpe dhuzes

Eén van de oprichters van Alpe d’HuZes heeft in een jaar tijd 160.000 euro aan ‘management fees’ gedeclareerd. Dat meldt NRC handelsblad vrijdagmiddag. De jaarlijkse fietsstrijd waar veel aandacht aan wordt besteed binnen onze regio en waar ook fanatiekelingen uit de regio aan deelnemen is bedoeld om geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte kanker.

Oprichter Coen van Maar van Veenendaal declareerde 160.650 euro via zijn privé-bv. De cijfers komen voort uit het pasgeleden gepubliceerde jaarverslag van 2011. Alpe d’HuZes haalde door de jaren heen ruim 100 miljoen euro op voor kankeronderzoek. De organisatie draait op vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.