eerste geval mazelen in dalfsen

Tussen 1 mei en 14 augustus 2013 zijn 1035 gevallen van mazelen, opgelopen in Nederland, gemeld, zegt de RIVM. GGD IJsselland heeft meldingen van mazelen uit vijf verschillende gemeenten in de regio IJsselland. In Staphorst, Zwartewaterland, Kampen en nu ook in Deventer en Dalfsen.

De afdelingen infectieziektenbestrijding en jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland werken samen op het gebied van mazelen. Zo doet GGD IJsselland onderzoek naar meldingen, registreert de meldingen, verzorgt vaccinaties en geeft advies aan onder andere ouders, scholen, kinderdagverblijven, huisartsen en gemeenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.