drukbezochte rommelmarkt in marienberg

Vele honderden bezoekers kwamen zaterdag 17 augustus af op de jaarlijkse rommelmarkt in Mariënberg. Mede vanwege het weer was de Johan Clemmestraat het zonnige decor van koopjesjagers, ‘stevige’ onderhandelingen en veel bedrijvigheid.

De kinderen vermaakten zich op het springkussen of lieten zich omtoveren tot vlinder, tijger of draak. Zoals elk jaar lieten de traditionele oliebollen zich goed smaken. johan Clemme, de buurtvereniging die de markt hield, kijkt tevreden terug op de rommelmarkt en ziet zowel bezoekers als standhouders graag volgend jaar weer terug.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.