Home / archiefcentraal / deelnamerecord gap tennistoernooi

deelnamerecord gap tennistoernooi

Op maandag 19 augustus stuurde wedstrijdleider Gerda Mulder de eerste spelers de baan op. Er werd gestart met het poulesysteem. Elke deelnemer speelde daardoor op zijn eigen speelsterkte in de leeftijdscategorie 55+ of 65+ meerdere wedstrijdstrijden. Het GAP-toernooi duurde een hele week. Pas op donderdag start het afvalsysteem met kwart-, halve-finale en finale. De finales werden op zaterdag gespeeld.

Het toernooi verliep vlekkeloos. Prachtig weer en spannende partijen. Zowel overdag als ’s avonds was er veel publiek. Op zaterdag stonden er veel kleinkinderen langs de banen. Vol trots vertelden ze dat hun oma of opa kampioen was geworden.

Tijdens de prijsuitreiking door bestuurslid Peter Veldhuis in samenwerking met Gerda Mulder en Roelof Berends werden de winnaars in het zonnetje gezet. Alle prijswinnaars kregen een goed gevulde PLUS-levensmiddelenmand. Bij iedereen leefde het gevoel ‘tennis is meer dan tennis’. Naast de sport is er de gezelligheid. Vriendschapsbanden worden gesmeed. Sommige deelnemers deden al voor de dertiende keer mee!

In 2014 wordt het GAP-toernooi in week 34 van 18 tot en met 23 augustus gehouden. Ook dan zullen er naast tennis weer andere activiteiten worden georganiseerd. Zoals een fietstocht, museumbezoek en wie weet wel weer opnieuw klootschieten.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.