Home / archiefcentraal / de basisscholen zijn weer begonnen

de basisscholen zijn weer begonnen

Elk jaar als de scholen weer beginnen, roept Veilig Verkeer Nederland (VVN) automobilisten en andere weggebruikers op om extra alert te zijn op schoolgaande kinderen. Ook hier in de regio hangen de spandoeken er weer.

De campagne wordt gehouden, omdat er in de eerste maanden na een zomervakantie altijd meer ongelukken gebeuren dan in de rest van het jaar. Iedereen moet weer wennen aan schoolgaande kinderen en de kinderen zelf moeten ook weer wennen om aan het verkeer deel te nemen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.