Home / archiefcentraal / dansgroep be force houdt audities

dansgroep be force houdt audities

De hiphop dansgroep die sinds een jaar bestaat houdt voor het nieuwe seizoen audities. De dansgroep bestaat uit acht meiden en ze hopen door de audities meer talent binnen te halen. De groep doet mee aan verschillende danswedstrijden en ze wonnen onder andere de wedstrijd Kunstbende Overijssel.

“Nu ik een jaar in deze dansgroep zit heb ik echt enorm veel geleerd,” zegt bijvoorbeeld Suzanne Schrijver uit Lemelerveld. “Doordat je zoveel samen traint word je al snel een hechte groep”. Sharon Buitenhuis uit Dalfsen is dat met haar eens. “Dit was precies wat ik zocht. Ik wil hard trainen en ergens naar toe kunnen werken door middel van veel wedstrijden en optredens. Dit kon ik voorheen niet vinden in Dalfsen”.

De dansgroep is opzoek naar jongens en meiden die meer willen halen uit het dansen, er helemaal voor gaan en resultaat boeken. Dat betekent veel trainen, optreden en aan wedstrijden meedoen. Jongens en meiden vanaf 15 jaar zijn welkom in de dansgroep Be-force. Lisan Pot uit Nieuwleusen: “Ik ben de jongste van de groep, in het begin zag ik daar tegen op, maar omdat je zoveel met elkaar moet samenwerken was het na een paar weken al geen probleem meer”. Ze worden getraind door choreografen Emmelie Luiken uit Dalfsen en Esmee Stoeten uit Ommen. Beide hebben veel ervaring in het trainen van dansteams en doordat ze samen zijn gaan samenwerken is de groep Be-force vorig jaar ontstaan.

De auditie staat gepland op donderdag 5 september van 19 uur tot 21 uur. Dit zijn ook de tijden van de normale lessen. Voor vragen of opgave kun je een mailtje sturen naar emmelieluiken@hotmail.com .

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.