Home / archiefcentraal / cursus stamboomonderzoek voor beginners

cursus stamboomonderzoek voor beginners

De werkgroep Genealogie van de Historische Kring Dalfsen start in het najaar de cursus Stamboomonderzoek voor beginners. Dit is een cursus van vier lessen met praktische tips over voorouderonderzoek. Je krijgt bijvoorbeeld antwoord op vragen als: ‘Waar vind ik gegevens van mijn familie in doop-, trouw- en begraafregisters?’ Basiskennis van werken met een computer wordt aanbevolen.

De cursus vindt plaats in het Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat op woensdagavond 25 september en 2, 9 en 16 oktober of donderdagmiddag 26 september, en 3, 10 en 17 oktober. Opgave en informatie via maeclaassen@gmail.com.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.