con brio geeft koffieconcert in t witte peerd

Accordeonorkest Con Brio uit Nieuwleusen heeft voor het komende seizoen enkele nieuwe activiteiten bedacht. Eén daarvan is het ‘koffieconcert’, waarvan de eerste editie op 8 september plaatsvindt in ’t Witte Peerd.

Hoewel het orkest als thuisbasis nog steeds Nieuwleusen heeft, wordt de jaarlijkse uitvoering, dit jaar 23 november, tegenwoordig in de Wiekelaar te Oudleusen gegeven. Het orkest heeft dit jaar enkele nieuwe activiteiten bedacht. Elke eerste maandag van de maand is er een ‘open repetitie’ in een zaal van ’t Witte Peerd in Nieuwleusen.

Iedereen die benieuwd is hoe de muziek wordt ingestudeerd is welkom, maar natuurlijk in het bijzonder mensen die wellicht belangstelling hebben om spelend lid te worden. In het orkest is nog plaats voor accordeonisten en een keyboardspeler. Voor muzieklessen kunt u terecht bij de docenten van Con Brio.

Maar er is meer. Het koffieconcert, eveneens in ’t Witte Peerd, is ook nieuw. De toegang is gratis. Het repertoire is veelzijdig en dus geschikt voor een breed publiek. Voor dit middagconcert is een speciaal programma gekozen, zodat de muziek zeker niet hetzelfde is als hetgeen op de uitvoering in november wordt gespeeld.

Het koffieconcert begint om 14.30 uur. Meer informatie op www.conbrio-nieuwleusen.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.