Home / archiefcentraal / blije klant ontvangt fiets bij bruna ommen

blije klant ontvangt fiets bij bruna ommen

Een klant van de Bruna winkel in Ommen is de gelukkige winnaar van een fiets. De Union Dockland ter waarde van 499 euro is in het kader van een speciale actie eind mei ter beschikking gesteld door De Telegraaf. Vorige week heeft eigenaar Arjen Boers van deze Bruna winkel de prijs uitgereikt.

Klanten van Bruna’s in het hele land hebben eind mei bij aankoop van De Telegraaf een flyer met unieke code gekregen. Door die op bruna.nl in te vullen, maakten zij kans op één van de 40 Union Dockland fietsen die de krant beschikbaar heeft gesteld.

Arjen Boers heeft de luxe fiets aan mevrouw Kragt en haar man op woensdag 31 juli overhandigd. “Ik ben echt bijzonder blij,” aldus mevrouw Kragt. “We zijn al abonnee van De Telegraaf, maar we waren niet thuis en hebben daarom eenmalig een los exemplaar gekocht bij de Bruna. We waren erg verrast met de prijs.”

Bruna ondernemer Boers is zeer tevreden dat een klant van hem prijswinnaar is, omdat op deze manier de klant eens extra verwend wordt. “Leuk zo’n actie, dit moeten we vaker doen,” voegt hij daar met een glimlach aan toe.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.