benefietconcert toch beetje voor chayenna

Om toch een goed doel te kiezen dat enigszins met Chayenna te maken heeft, werd gekozen voor het Kinderkamp van het Vechtgenotenhuis. Dit is een kamp voor kinderen die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met kanker. Van vrijdagavond 20 september tot en met zondagmiddag 22 september staat het op en in de nabije omgeving van landgoed De Stekkenkamp, waar het Vechtgenotenhuis is, bol van de activiteiten. Er is een programma voor kinderen van 8 tot 12 jaar en een programma voor jongeren van 13 tot 18 jaar die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben of gehad hebben met kanker.

Wil jij ook nog meedoen: het inschrijfformulier is op te vragen bij het Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5d, 0639032263, vechtgenotenkinderkamp@gmail.com of vechtgenoten@live.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.