bedankje van ondernemend dalfsen

Ondernemend Dalfsen wil graag alle sponsoren van de Blauwe Bogen Dagen 2013 bedanken. Dat zijn Rabobank, HEMA, Grand Café 1231, Brasserie de VII Deugden, Hiawatha Actief, Bouwbedrijf van Pijkeren, Formido Dalfsen, Flynth, Electro Point Verhoeven, Kiddy Be, Drukkerij Meijerink, Roessink Holland International Reisbureau, Bakkerij van der Most, Autobedrijf Wienen, Autobedrijf van Leussen en Pekkeriet.

Daarnaast wil Ondernemend Dalfsen graag de volgende bedrijven, organisaties en personen bedanken: Apeldoorn 2000, Scouting D’Alfland, de EHBO, Attractiepark Slagharen, Juwelier & Optiek Stegeman, Ferry Lutke, Henk Borgmeijer, Dr.Simons, de buurtbewoners, de vijf verkeersregelaars. En natuurlijk alle deelnemers en bezoekers aan de Blauwe Bogen Dagen 2013, die er voor zorgden dat deze Blauwe Bogen Dagen wederom een groot succes zijn geweest.