Home / archiefcentraal / zomerconcert in grote kerk ommen

zomerconcert in grote kerk ommen

Panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve geven op vrijdag 19 juli een concert in de Grote Kerk in Ommen. Het duo speelt een vrolijk en toegankelijk programma voor jong en oud.

Het programma bestaat uit licht-klassieke werken van Handel, Verdi en Rutter. Ook kun je luisteren naar muziek ter gelegenheid van de troonswisseling. Verder spelen Noortje en Harm een aantal bewerkingen van bekende geestelijke liederen, eigen werken en folklore muziek.

Noortje en Harm werken al meer dan vijftien jaar samen en geven optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en wordt op een spontane muzikale wijze gebracht. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen, waaronder hun laatste cd Festivo. Het concert in Ommen is onderdeel van een serie zomerconcerten die Noortje en Harm door het hele land geven.

Het concert begint om 20.00 uur in de Grote Kerk, Kerkstraat 1 in Ommen. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal. De toegang is 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met zestien jaar. Gezinskaarten (maximaal twee volwassenen) kosten 30 euro. Er is ook een cd-tafel aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.noortjevanmiddelkoop.nl en www.harmhoeve.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.