Home / archiefcentraal / x factor winnaar haris komt naar ommen

x factor winnaar haris komt naar ommen

Ommen kan op zaterdagavond 17 augustus, tijdens het Festival de Vecht, kennismaken met de kersverse winnaar van X Factor 2013. Haris zal die avond voor het eerst in deze regio optreden. En dat doet hij direct in stijl: op het grote, overdekte, drijvende podium van Festival de Vecht.

De 17-jarige zanger Haris Alagic is geboren en getogen in Eindhoven, maar heeft Bosnische roots. Als zanger heeft hij veel geleerd van zijn opa, die een bekende Bosnische volkszanger is. Haris won overtuigend en met grote meerderheid van stemmen (64%) de finale van X Factor en liet daarmee Adriaan en de populaire boyband B-Brave ver achter zich.

Haris zal samen met Roy Angelo, Iris Hond, Charming, Proud & Gorgeous en The Beatles Revival zorgen voor een fantastische invulling van het grootse Vecht Concert. Het Vecht Concert vormt het hoogtepunt van het driedaagse Festival de Vecht en staat garant voor een grandioos en uniek muzikaal spektakel op de Vecht. Alle artiesten maken er een feestje van en zorgen samen met het publiek voor een weergaloze sfeer op en rond het water van de Vecht.

De optredens vinden plaats op een groot drijvend podium op de Vecht naast de Vechtbrug en het publiek kan genieten van het concert vanuit grote en kleinere boten voor en naast het podium, vanaf de tribune op de oever van de Vecht, vanaf het terras van Hotel de Zon en staande op het festivalterrein, waar een grote hospitality tent aanwezig is.

Het geheel wordt omlijst met prachtig verlichte antieke en historische boten, die langs de oevers van de Vecht aangemeerd liggen. Kijk voor meer informatie over Festival de Vecht, de diverse arrangementen, prijzen en kaartverkoop op www.festivaldevecht.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.