wijn en broodproeverij in ommen

Wijnhandel van der Beek, Bakkerij ten Brinke en Bruna Ommen houden samen een proeverij. Op zaterdag 13 juli presenteert ten Brinke een ‘nieuwe broodsoort’ die natuurlijk geproefd mag worden. Naast brood van bakkerij ten Brinke zal er ook wijn uitgeprobeerd mogen worden. Boekhandel Bruna zal ook op de proeverij aanwezig zijn met allerlei boeken over brood en wijn.

“Het nieuwe brood is een eerlijk product. Het is bloem, water en zout met wat ‘moederdeeg’ om het geheel te laten gisten. Er zitten verder geen toevoegingen in”, aldus Berjan ten Brinke. “Deze combinatie van ingrediënten geeft het brood zijn malsheid.”

Bakkerij ten Brinke is al enkele maanden bezig met het ontwikkelen van de nieuwe broodsoort en kijkt er naar uit het te presenteren bij de proeverij. “Het nieuwe brood wordt gepresenteerd met hartig beleg, zoals olijven en peperoni e. Hierbij kan natuurlijk ook een lekkere wijn van wijnhandel van der Beek gedronken worden.”

De proeverij moet een belevenis zijn in de stad. Met de introductie van een nieuwe broodsoort en de presentatie van nieuwe wijnen moet het vooral een mooie dag worden. “We willen er bovenal een gezellige dag van maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.