wandelgemeente liet zich zien in nijmegen

Zo hulden Marry en Hetty de Lange uit Ommen zich in het roze. “De Nijmeegse Vierdaagse was voor ons een onvergetelijke ervaring,” vertelt Hetty. “De hele dag door ontvingen we heel positieve reacties op onze T-shirts. ‘Ommen is echt mooi om te wandelen’, hoorden we vaak onderweg. In Nijmegen wandel je omdat er zo’n feestelijke sfeer heerst, maar in Ommen wandel je omdat de natuur er prachtig is. Je ontdekt steeds weer nieuwe plekjes!”

Ook Henny Ardesch en Gerry Harmsen uit Lemele droegen de speciale shirts van de Wandelgemeente. Omdat het erg warm was hadden ze wel een V-hals in hun shirts geknipt, maar dat moet ze maar vergeven worden. Leuk detail was ook de schoenveters van de beide dames Vechtdalroze waren.

Wethouder Ilona Lagas liet vorige week in haar column in onze krant weten dat Hotel De Zon, Hotel-restaurant Paping en camping De Lemeler Esch een prijs uitreiken aan Vierdaagselopers die een foto van zichzelf in het roze Wandelgemeenteshirt insturen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.