Home / archiefcentraal / wandelen tijdens avondgloren in het reestdal

wandelen tijdens avondgloren in het reestdal

In de avond door de heerlijke natuur in het Reestdal lopen. Dat is de bedoeling van de avondwandeling van Landschap Overijssel. Op dinsdag 6 augustus vertrekt de avondwandeling vanaf Bezoekerscentrum De Wheem. “’s Avonds heerst er een bijzondere stilte in de natuur. Toch is er veel te zien en te horen”, aldus Landschap Overijssel. “Ervaar het avondgloren terwijl de gids je meer vertelt en je meeneemt naar onverwachte plekjes.”

De excursie start om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Deelnemen kost 3 euro per persoon voor volwassenen en 1.50 euro per persoon voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.