wandelen tijdens avondgloren in het reestdal

In de avond door de heerlijke natuur in het Reestdal lopen. Dat is de bedoeling van de avondwandeling van Landschap Overijssel. Op dinsdag 6 augustus vertrekt de avondwandeling vanaf Bezoekerscentrum De Wheem. “’s Avonds heerst er een bijzondere stilte in de natuur. Toch is er veel te zien en te horen”, aldus Landschap Overijssel. “Ervaar het avondgloren terwijl de gids je meer vertelt en je meeneemt naar onverwachte plekjes.”

De excursie start om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Deelnemen kost 3 euro per persoon voor volwassenen en 1.50 euro per persoon voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.