verkoop hanzestad ommen van start

Slooten en Dijkstra vinden dat er ondanks alle voorlichting in het voorgaande traject nog veel mensen niet geheel op de hoogte waren van alle plannen en de vormgeving. Naast de rol als verkopende partij is er de afgelopen dagen veel aan voorlichting gedaan richting de middenstand, inwoners van Ommen maar ook de toeristen. Ze ontvingen louter ‘positieve reacties’ van de honderden bezoekers. De belangstellenden werden uitgebreid te woord gestaan. “Dat werd enorm op prijs gesteld,” zo zeiden de beide heren in koor. Eén van de reacties luidde dat het bij te bouwen aantal vierkante meters winkelruimte erg meevalt: “We dachten dat half Ommen werd volgebouwd met winkels”.

De verkoop is volgens het duo boven verwachting goed gestart. Er zijn inmiddels vier van de vijftien appartementen verkocht en er lopen meerdere gesprekken. Ondanks dat de verkoopuitingen langzaam opbouwen tot na de vakantie proberen ze de aspirant-kopers te voorzien van goede informatie. Uitgebreide documentatie, ruim dertig grote impressies, een maquette, een HVO zegelactie, de placemats voor de horeca en ansichtkaarten voor de toeristen horen erbij. “Je kunt tegenwoordig niet meer met summiere informatie bij de kopers aankomen,” aldus Dijkstra. “Ze willen goed voorgelicht worden en willen exact weten wat ze kopen.”

Slooten en Dijkstra beseffen dat veel potentiële belangstellenden minder mobiel zijn. Mede daarom is er een bijzondere service voor deze doelgroep.

De informatieverkoopruimte aan de Brugstraat 34 in Ommen is de aankomende zaterdagen geopend van 10 tot 17 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.