Home / archiefcentraal / veel publiek voor stuwzangers in zwartsluis

veel publiek voor stuwzangers in zwartsluis

Het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren was uitgenodigd voor de Visserijdag in Zwartsluis. Menig koor kampt in deze vakantietijd met een leden tekort en ook bij de Stuwzangers speelt is dat het geval. Toch is de groep steeds weer in staat om ook in de maanden juli en augustus een acceptabel koor op de planken te brengen. Dat bleek ook in Zwartsluis weer het geval te zijn.

Drie optredens bracht veel publiek voor het podium. Het was gezellig. Er was wederom een geweldige band met het publiek. Onder leiding van dirigent Flip Jonkman uit Heino, het enthousiaste koor en met begeleiding van een vijftal muzikanten werd er een mooi feest van gemaakt. Jan de Mink was de vertrouwde man achter de knoppen.

Naast de Stuwzangers was er de medewerking van het Viswijvenkoor ‘Grietje Sprot’ uit Hindelopen. Dit koor maakte geen gebruik van de geluidsversterking. Het zong op zuivere toon met daarbij mooie acts.

De sfeer tijdens alle optredens was uitermate goed. De Stuwzangers treden komende woensdagmiddag op tijdens de Ommer Bissingh in Ommen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.