vechtdalkok opent nieuwe mosselseizoen

‘Vechtdalkok & Mosselchef 2012’, beter bekend als Johan Drenth van restaurant Paping in Ommen, gaat woensdag 17 juli zijn favoriete mosselgerecht koken tijdens de opening van het mosselseizoen 2013. Bij de opening is niet alleen Nederlandse, maar ook buitenlandse pers in Yerseke (Zeeland). Vanaf 18 juli gaat de verkoop van de nieuwe oogst mosselen van start in de rest van Nederland.

Johan Drenth kreeg in september 2012 de titel Mosselchef van Nederland met zijn Mosselgerecht ‘Wereldse smaken’. Vanaf donderdag 18 juli zal het favoriete mosselgerecht van de chef-kok ook op de menukaart staan bij restaurant Paping in Ommen.

Ook zal dit jaar tijdens de Nationale Mosselweek in september de promotiekar van het Mosselkantoor naar Ommen toe komen om de Zeeuwse mosselen te promoten. Onder het Motto ‘Mosselen kunnen altijd’ laat men de mensen proeven van het Zeeuwse roem. Om zo de veelzijdigheid en de smaak van de mosselen onder de aandacht te brengen.

Favoriete gerecht

Zeeuwse mosselen, gekookt met gerookte knoflook, vanille, room, Pauw

witbier uit Ommen, huisgerookt spek van het Vechtdalvarken, verse dragon, kerstomaten, rode pepertjes, ui en prei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.