Home / archiefcentraal / vechtdal centraal zoekt fotograaf in nieuwleusen

vechtdal centraal zoekt fotograaf in nieuwleusen

Regelmatig gaan verschillende fotografen voor ons op pad om foto’s te maken bij allerlei evenementen in de gemeentes Ommen en Dalfsen. Die foto’s gebruiken we voor onze krant en onze site. In de krant kan het bijvoorbeeld gaan om de voorpagina, een fotopagina van een evenement of een losse foto en ook op onze site is natuurlijk alle ruimte voor uitgebreide reportages. Op die manier bieden wij een ruim platform om je foto’s aan duizenden mensen in Vechtdal te tonen.

Nieuwe vrijwilligers zijn natuurlijk altijd welkom, maar vooral in Nieuwleusen kunnen we nog wel een enthousiaste fotograaf gebruiken. Het kan bijvoorbeeld gaan om de Oranjefeesten, de intocht van Sinterklaas, sportevenementen of de Kerstmarkt, maar als je zelf ideeën hebt, kan dat natuurlijk ook. Je kunt regelmatig een fotoverzoek van de redactie verwachten, maar je bent nergens toe verplicht. Wanneer je niet kunt, zoeken we gewoon iemand anders. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar redactie@vechtdalcentraal.nl .

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.