Home / archiefcentraal / tt snel voorbij voor koen meuffels

tt snel voorbij voor koen meuffels

Jammer

“Een typisch raceongeluk”, was het nuchtere commentaar van Meuffels na afloop. “Jammer dat het zo gelopen is, want ik had ook het gevoel dat ik mijn ronderecord op Assen had kunnen verbeteren.” Koen Meuffels en Mike Cleutjes kennen elkaar al vanaf de minibikes en vochten daarin ook geregeld hevige gevechten met elkaar uit. In het bijprogramma van de TT kwamen de beide kemphanen elkaar weer tegen.

De TT begon voor het jonge racetalent overigens ook met een valpartij op donderdag. Tijdens de eerste kwalificatie ging Koen in de Ossenbroeken onderuit. Uit de datagegevens bleek het een bandenprobleem geweest te zijn. Wel wist hij de 24e tijd neer te zetten. In de avonduren van vrijdag kreeg Koen een herkansing. Hierin verbeterde hij zijn tijd, wat een 26e startplaats opleverde.

Winnaar

De race in de Dutch Supersport werd gewonnen door de nu al ongenaakbare Raymond Schouten, die alle tot nu toe in 2013 verreden races heeft gewonnen. De volgende wedstrijd in het ONK Dutch Supersport is op 14 juli a.s. op het circuit van Zolder in België.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.