trainingshesje voor deelnemers sw4d

De organisatie van de SW4D (Sallandse Wandelvierdaagse) geeft vanaf vandaag gratis trainingshesjes aan deelnemers van de vierdaagse, met de achterliggende gedachte: Fit en Veilig op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. Met een reflecterend trainingshesje is iedereen zichtbaar voor het verkeer.

De trainingshesjes worden uitgedeeld aan de deelnemers van de SW4D die een persoonlijke wandel of trainingsfoto opsturen naar de organisatie het evenenement. Het mag een wandelkiekje zijn van een eigen wandeltraining, van een wandelvriend(in) in actie, maar het mag natuurlijk ook een foto zijn van een favoriete wandelroute in Salland Wandelland.

[B]Wandeltrainingen[/B]

De organisatie van de SW4D denkt ook aan de wandelaars die zich op eigen houtje voorbereiden. Op de website sw4d.nl staat een trainingsschema. Op salland.wandelweb.nl staan verschillende routes die gekoppeld kunnen worden aan het trainingsschema. Kortom: een goede voorbereiding voor de Sallandse wandelvierdaagse is het halve werk.

De zesde editie van de SW4D vindt plaats van 22 oktober tot en met 25 oktober. De SW4D vertrekt elke dag vanuit Raalte en leidt de route steeds een andere richting uit. Via open en coulisselandschappen, over landgoederen en door uiterwaarden, door bossen en gezellige woonkernen zie je Salland in herfsttooi samen met sportieve en vrolijke medewandelaars. De afstanden zijn twintig, dertig en veertig kilometer. Voor de kids is er een speciale route van acht kilometer. Dagdeelname is ook mogelijk.

Informatie omtrent deelname en de trainingen www.sw4d.nl

Digitale wandelfoto’s mogen opgestuurd worden naar marketing@sw4d.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.