tiende editie piratenfeest tv team

De belangrijkste ingrediënten van het feest zijn een marathonuitzending via de radio en de optredens die elke avond plaatsvinden. Donderdag staan bijvoorbeeld Lenie Gerrits en Jaman op het podium, terwijl vrijdag Bökkers dut normaal het publiek mag vermaken. Zaterdag moet het hoogtepunt worden, met bijvoorbeeld Henk Wijngaard, Harten 10, De Roffels en Wimmie.

Er kunnen elke avond 1500 mensen in de tent. Kaarten zijn verkrijgbaar via tvteam.fm, ’t Witte Peerd en Café de Brouwerij in Nieuwleusen, Snackpoint de Balk in Balkbrug, Music Palace in Dalfsen en Café Spoorzicht en Café de Japperij in Staphorst.

De organisatie is druk bezig met de voorbereiding, dus onze fotograaf Johan Bokma ging alvast even kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.