succesvol jubileum dommerdieck

Korfbalvereniging d’Ommerdieck uit Ommen bestaat dit jaar 35 jaar. Op zaterdag 29 juni hebben ze dat gevierd met een familietoernooi. Ook werd het nieuwe logo bekend gemaakt en de nieuwe vlag gehesen.

Blauw-wit

Het is dertig jaar geleden dat tijdens het vijfjarig bestaan van korfbalvereniging d’Ommerdieck de nieuwe vlag werd gehesen door de toenmalige voorzitster Milia Keuvelaar (nu ere-lid). De vlag, in de gemeentekleuren van Nieuwleusen blauw-wit, werd bij de toen nieuwe sporthal de Schakel gehesen.

Tijdens het hijsen werd het clublied gezongen: “Wij spelen met veel pit in kleuren blauw en wit, dames en ook heren. Sportief maar fanatiek, dat is d’Ommerdieck, wat kan je dan nog deren.” Nu dertig jaar later is de vlag aan vernieuwing toe en staat het vernieuwde logo op de vlag.

Website

Het jongste lid van d’Ommerdieck, Daniek Poppen, hijst samen met haar trainster Marjolein Schuurman de nieuwe vlag. Ook het kampioensteam, de E-pupillen, hebben een nieuw sponsorshirt met het nieuwe logo erop. Daarnaast is de website van d’Ommerdieck vernieuwd. Jeannet van Leussen heeft zes jaar de site zorgvuldig beheerd. Zij werd daarvoor bedankt door Robert Batterink. De nieuwe webmaster is Ronald Plat

Voorafgaand aan het hijsen van de vlag werd er het familietoernooi gehouden. Er deden elf seniorenteams en vijf jeugdteams mee. Bij de senioren was er ook een team van ouders van F-jeugdleden. Zij eindigden op de derde plaats, wat niet onverdienstelijk is, na twee keer trainen.

Barbeceu

Het toernooi werd gewonnen door het team Kikkert, na een golden goal. Bij de jeugd werden de glittermeiden eerste. De familiedag werd afgesloten met een barbecue, waaraan tachtig mensen meededen. d’Ommerdieck kan terug zien op een geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.