stichting vechtgenoten krijgt geld van mcf

Stichting Vechtgenoten krijgt van Het Monuta Charity Fund (MCF) financiële ondersteuning bij het project ‘Atelier Vechtgenoten’. Het Vechtgenotenhuis wil deze locatie graag gebruiken als werkplek voor ‘Kunstzinnige activiteiten’. Mensen die met rouw en verlies te maken hebben kunnen er terecht voor een cursus op dat gebied.

Het MCF steunt het project, omdat het iets doet aan nazorg en verwerkingsaspecten, wat precies binnen de doelstelling van de stichting past. Anita Witzier, ambassadeur van het MCF: ‘‘Het Atelier Vechtgenoten vinden wij een geweldige manier om mensen de gelegenheid te geven hiermee aan de slag te gaan. We hopen jullie met een bedrag van 4000 euro een mooie stap in de goede richting te helpen om dit te kunnen realiseren’’.

Ankie van de Hulst en Henriët van der Maaten, coördinatoren van het Vechtgenotenhuis, namen de cheque van Marco van Gessel, relatiebeheerder van het MCF in ontvangst: ‘‘Wat fijn dat we zo’n grote bijdrage krijgen! Het kan haast niet anders dat Atelier Vechtgenoten hiermee een feit wordt. Grote dank hiervoor, namens ons allen en de toekomstige deelnemers.’’

Een nieuw project bedenken voor het Vechtgenotenhuis gaat meestal snel. Vaak worden ideeën hiervoor spontaan geboren door naar gasten te luisteren, met hen te praten en te kijken naar wat leeft, ontbreekt of waaraan nog behoefte is. Een probleem is echter vaak de financiering. De bijdrage van het MCF is dus een zeer welkome bijdrage.

Kijk op www.vechtgenoten.nl voor meer informatie over het Stichting Vechtgenoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.