Home / archiefcentraal / sercodak begint voorbereiding

sercodak begint voorbereiding

In de Topsporthal in Zwolle zijn de handbalsters van landskampioen Sercodak maandagavond begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de dames stond gelijk een pittige training op het programma. De ploeg traint in Zwolle vanwege de verbouwing van thuishaven De Trefkoele in Dalfsen.

Sercodak zal er komend seizoen alles aan doen om de nationale titel te prolongeren, maar ook zullen de dames hopen op een succesje in Europa. In de eerste voorronde van de Champions League spelen ze op 31 augustus en 1 september CL in het Turkse Antalya tegen Muratpasa.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.