Home / archiefcentraal / rode opel truck mooiste oldtimer

rode opel truck mooiste oldtimer

De eerste prijs van de mooiste oldtimer van Dalfsen is gevallen op de rode Opel truck uit de jaren dertig van Arjan Voort. Deze was te zien op het Van Bruggenplein. Reden van toekenning: een mooie in zeer goede staat authentieke krachtpatser.

De tweede prijs van de mooiste oldtimer van Dalfsen viel op de groene Peugeot uit 1933 van de heer Pier Bijlsma. Reden van toekenning: een liefdevol onderhouden groene Peugeot met veel uren sleutel -en plaatwerk

De derde prijs van de mooiste oldtimer van Dalfsen werd de witte IFA – eigenaar de firma Roodster op het Industrieterrein van Dalfsen. Reden van toekenning: een uitermate goed onderhouden klassieke Oostblokker , die nostalgische gevoelens bij velen opriep. De prijswinnaar van de derde prijs was helaas niet meer aanwezig, maar de prijs zal worden afgeleverd.

De prachtige SAAb’s van het echte Dalfser Saab museum van Johan Tammeling stonden gebroederlijk te glanzen, naast de automobielen, afkomstig uit de DDR- en voor deze gelegenheid beschikbaar gesteld door Roodster.

De DAF 33 van de familie Harmsen uit Lemelerveld, de Nissan Figaro van Gerrit, de automobielen van Classic Job, de eenden Hiawatha, de Peugeot van Pier Bijlsma, de Fiat 600 en de VW cabriolet van de Firma Dwars, de NSU van Globe, de zelf gerestaureerde vrachtwagen van Arjan Voort die samen met de mooie VW op het Van Bruggenplein stond. De origineel ingerichte vrachtwagen voor de 7 Deugden- die keuring en kofferbakverkoop op een speciale manier wist te combineren en tot slot de ook zelf gerestaureerde zwarte VW- met het kenteken eindigend op AU- van Wim Wijnberger.

Het was een mooie avond, die besloten werd met een prijsuitreiking door het aan het Kerkplein wonende jurylid Erik Holtman, die samen met zijn vrouw deze keuring op zich had genomen. Verderop in de krant staat de uitslag vermeld. Misschien een wederkerend onderdeel van wederom een geslaagde Blauwe Bogen Dag?

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.