Home / archiefcentraal / pvda boos over cadeautjes lagas

pvda boos over cadeautjes lagas

“De filmbeelden lijken weer erg veel op de zoveelste promotiefilm voor de betreffende wethouder,” zegt De Jonge. “Het was beter geweest als de wethouder van economische zaken naast het onderhouden van contacten met ondernemers, nieuwe ondernemers voor Ommen opzoekt. Dat is namelijk goed voor de economie van Ommen en ook voor de werkgelegenheid.”

Dat de wethouder een cadeautje voor de ondernemers meenam schoot De Jonge in het verkeerde keelgat. “Het valt ons op dat de wethouder in deze tijden van zware bezuinigingen, die vooral de sociaal zwakkeren treffen, ruimhartig flessen wijn uitdeelt.”

De Jonge wil daarom een aantal dingen weten van het gemeentebestuur. “Past het in de optiek van het college om in tijden van bezuinigingen ruimhartig cadeaus weg te geven? En hoeveel flessen wijn hebben ze inmiddels weggegeven en wat waren de kosten voor de gemeente? Verder willen we graag weten hoeveel presentjes het college vanaf september 2012 heeft weggegeven, aan wie en wat daar de kosten van waren.”

Lees ook

D66 lijsttrekkers in Dalfsen, Ommen en Hardenberg

REGIO – In maart 2022 doet D66 in de drie Vechtdalgemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.